Les estrenes de cinema de la setmana

CINCUENTA SOMBRAS LIBERADAS

Direcció: James Foley

Actors / Actrius principals: Dakota Johnson, Jamie Dornan, Luke Grimes, Rita Ora, Arielle Kebbel, Eric Johnson, Max Martini, Fay Masterson i Brant Daugherty

Data d’estrena: 9 de febrer 2018

Duració: 105 min

Gènere: Drama

Guió: Niall Leonard

Sinopsi: Jamie Dornan i Dakota Johnson tornen a encarnar Christian Grey i Anastasia Steele en CINQUANTA OMBRES ALLIBERADES, el tercer capítol de la saga basada en la reeixida novel·la homònima que ha estat supervendes a casa nostra i que s’ha convertit en un fenomen mundial. La continuació de la història, que va començar amb els èxits de taquilla Cinquanta Ombres de Grey en 2015 i Cinquanta Ombres Més Fosques el 2017, la recaptació va ascendir a gairebé 950 milions de dòlars a tot el món, s’estrenarà el 9 de febrer de 2018.

TRAILER

 

15:17 TREN A PARÍS

Direcció: Clint Eastwood

Actors / Actrius principals: Spencer Stone, Anthony Sadler, Alek Skarlatos, Judy Greer, Jenna Fischer, Ray Corasani i Tony Hale

Data d’estrena: 9 de febrer 2018

Duració: 93 min

Gènere: Drama

Guió: Dorothy Blyskal

Sinopsi: Clint Eastwood ens presenta “15:17 Tren a Paris,” que explica la història real de tres homes els actes els van convertir en herois durant un viatge en tren d’alta velocitat. A la tarda del dia 21 d’agost de 2015, el món observava en silenci mentre els mitjans informaven sobre un atac terrorista frustrat al tren Thalys # 9364 amb destinació a París-un atemptat evitat per tres valents joves americans que viatjaven per Europa. La pel·lícula narra el curs de les vides d’aquests amics, des dels avatars de la seva infantesa per trobar el seu destí, fins a la sèrie d’esdeveniments que van precedir a l’atac. Al llarg d’aquesta punyent experiència, la seva amistat mai va flaquejar, convertint-la en la seva millor arma, el que els va permetre salvar la vida dels més de 500 passatgers a bord.

TRAILER

 

LA ABEJA MAYA 2: LOS JUEGOS DE LA MIEL

Direcció: Noel Cleary, Alex Stadermann i Sergio Delfino

Data d’estrena: 9 de febrer 2018

Duració: 83 min

Gènere: Animació

Guió: Adrian Bickenbach, Noel Cleary, Fin Edquist i Alex Stadermann

Sinopsi: ‘Maya torna brunzint! Aquest cop l’emperadriu d’Buzztrópolis li donarà l’oportunitat de participar en els Jocs de la Mel, i Maya no s’ho pensarà dues vegades. Que comencin els jocs!

TRAILER

 

GANAR AL VIENTO

Direcció: Anne-Dauphine Julliand

Data d’estrena: 9 de febrer 2018

Duració: 79min

Gènere: Documental

Guió: Anne-Dauphine Julliand

Sinopsi: GANAR AL VIENTO és un documental sobre el poder de la vida i la capacitat de recuperació. El film explica la història de cinc nens que estan disposats a compartir amb nosaltres la seva vida quotidiana, els seus dubtes i les seves alegries.

Aquests nens, entre tots els nens, tenen una particularitat. Imad, Amer, Charles, Camille i Tugdual, han estat diagnosticats amb patologies greus, que els fan molt madurs i conscients del moment que viuen i del poder “de l’ara”. Però per sobre de tot, segueixen sent nens.

TRAILER

 

THE FLORIDA PROJECT

1 nominació als Oscar i als Globus d’Or: Millor Actor de repartiment

Direcció: Sean Baker

Actors / Actrius principals: Willem Dafoe, Brooklynn Prince, Bria Vinaite, Caleb Landry Jones, Mela Murder i Valeria Cotto

Data d’estrena: 9 de febrer 2018

Duració: 115 min

Gènere: Drama

Guió: Sean Baker y Chris Bergoch

Sinopsi: Moonee somia amb anar a Disneyland, però el més a prop que ha estat és el motel barat als afores d’Orlando (Florida), en el qual viu amb la seva mare Halley, de 22 anys: el Magic Castle Motel. El més semblant que Moonee té a un pare és Bobby, el gerent del motel, un home caut i diligent que es burla de les pallassades dels nens. Halley ha perdut la feina, i una altra nena de la mateixa edat que Moonee s’acaba de mudar al motel del costat. Promet ser un estiu inoblidable.

TRAILER

 

GARABANDAL, SOLO DIOS LO SABE

Actors / Actrius principals: Fernando García Linares, Belén Garde García, Rafael Samino Arjona, Javier Paredes Alonso, Alberto Bárcena Pérez.

Data d’estrena: 9 de febrer 2018

Gènere: Drama

Durada: 96 mín

Sinopsis: 18 de juny de 1961. En un petit poblet del nord d’Espanya, Sant Sebastià de Garabandal, quatre nenes -Conchita, Jacinta, Mari Loli i Mari Creu- afirmen haver tingut una aparició de sant Miquel Arcàngel. Dies després -el 2 de juliol de 1961-, reben la visita de la Mare de Déu del Carme. Després d’aquesta primera vegada, se segueixen més de dos mil trobades amb la celestial Senyora. El rector del poble, don Valentín, i el brigada de la Guàrdia Civil, don Juan Álvarez Sec, es trobaran sobtadament implicats com a protagonistes en un esdeveniment que els desborda, tractant de comprendre on és la veritat, davant d’una jerarquia perplexa, i davant una multitud cada vegada més creixent de persones que van al poble a la recerca de respostes.

TRAILER