Les estrenes de cinema de la setmana

 

LA HORA DE LOS DEBERES

Direcció: Ludovic Vieuille

Data d’estrena: 2 de febrer 2018

Duració:  59 min

Gènere:  Documental

Guió: Ludovic Vieuille

Sinopsi: Un pare filma l’esforç i el sofriment diari del seu fill a l’hora de fer els seus deures. Acabar els exercicis que li posen a l’escola és un calvari que pressiona la passió creativa d’un nen inquiet i imaginatiu. El seu pare implica un fons per entendre el problema i dedicar una hora cada dia a ajudar-lo a fer els seus deures. Passen els dies, les setmanes i els anys, i observem com les ganes d’aprendre cauen contra el fantasma del fracàs escolar. L’entranyable relació pare-fill, tota una muntanya russa d’emocions, ens revela amb humor les contradiccions del sistema educatiu francès.

 

AMITYVILLE:  EL DESPERTAR

Direcció: Franck Khalfoun

Actors / Actrius principals: Bella Thorne, Cameron Monaghan, Mckenna Grace, Jennifer Jason Leigh y Jennifer Morrison

Data d’estrena: 2 de febrer 2018

Duració: 87 min.

Gènere: Terror, Thriller

Guió: Franck Khalfoun

Sinopsi: Belle i la seva família es muden a una nova casa, per estalviar diners i així ajudar a pagar l’assistència sanitària del seu germà bessó James, que es troba en coma. Però quan comencen a ocórrer fenòmens estranys, incloent la miraculosa recuperació de James, Belle comença a sospitar que la seva mare no li ha explicat tota la veritat i aviat descobreix que acaben de mudar-se a la terrorífica casa d’Amityville.

TRAILER

 

EL HILO INVISIBLE

Direcció: Paul Thomas Anderson

Actors / Actrius principals: Daniel Day-Lewis, Lesley Manville, Vicky Krieps, Richard Graham, Bern Collaco, Jane Perry, Camilla Rutherford, Pip Phillips, Dave Simon, Ingrid Sophie Schram

Data d’estrena: 2 de febrer 2018

Duració: 130 min.

Gènere:  Drama

Guió: Paul Thomas Anderson

Sinopsi: Al glamurós Londres dels anys 50, després de la guerra, el cèlebre modista Reynolds Woodcock (Daniel Day-Lewis) i la seva germana Cyril (Lesley Manville) són el centre de totes les mirades al món de la moda britànic: vesteixen a la reialesa, estrelles de cinema, hereves, membres de l’alta societat, debutants i dames amb l’inconfusible estil de la Casa Woodcock.

Per la vida del dissenyador desfilen tota mena de dones, brindant-li inspiració i companyia, fins que es creua en el seu camí una jove de conviccions fèrries, Àlma (Vicky Krieps), que aviat es converteix en un pilar del seu dia a dia com a musa i amant. La vida d’Woodcock, fins llavors curosament controlada i planificada com tots els seus patrons de costura, es veu sacsejada per l’amor.

En la seva última pel·lícula, Paul Thomas Anderson pinta un lluminós retrat tant d’un artista en un viatge creatiu, com de les dones que fan girar el seu món.

TRAILER

 

¡DÉJATE LLEVAR!

Direcció: Francesco Amato

Actors / Actrius principals: Toni Servillo, Verónica Echegui, Carla Signoris, Luca Marinelli, Valentina Carnelutti, Pietro Sermonti, Glen Blackhallk, Paolo Graziosi

Data d’estrena: 2 de febrer 2018

Duració: 112 min

Gènere:  Comedia

Guió: Francesco Bruni

Sinopsi: El protagonista d’aquesta divertidíssima comèdia és Elia, un psicoanalista recentment divorciat. Carregat d’anys (i quilos) decideix apuntar-se a un gimnàs, en el qual coneixerà a Claudia, la seva entrenadora personal, que amb la seva arrasadora personalitat donarà un tomb a la seva acomodada i rutinària vida. Aprimar-se, no s’aprimarà … però aquesta nova amistat farà que visqui una divertidíssima successió de situacions absurdes.

TRAILER

 

EL CUADERNO DE SARA

Direcció: Norberto López Amado

Actors / Actrius principals: Belén Rueda, Manolo Cardona, Enrico Lo Verso, Marián Álvarez, Marta Belaustegui

Data d’estrena: 2 de febrer 2018

Duració: 115 min

Gènere: Drama

Guió: Jorge Guerricaechevarría

Sinopsi: Laura busca des de fa anys a la seva germana Sara, desapareguda enmig de la selva del Congo. Ni l’ONG per a la qual treballava, ni l’Ambaixada tenien notícies del seu parador fins que apareix una foto robada d’un poblat miner de l’Est del Congo amb la imatge borrosa de Sara. Sense dubtar-ho un moment, Laura viatja fins Kinshasa disposada a endinsar-se al territori dels Senyors de la Guerra, deixant enrere les diferències que la van separar de la seva germana, i sense sospitar que aquesta aventura el portarà fins a la més bruta, violenta i oculta rebotiga dels grans poders occidentals.

TRAILER

 

CAVERNÍCOLA

Direcció: Nick Park

Data d’estrena: 2 de febrer 2018

Duració: 89 min.

Gènere:  Animació

Guió: Mark Burton

Sinopsi: Dug, humà i Hognob, senglar, són els protagonistes d’aquesta nova aventura d’Aardman en la qual dues civilitzacions, la de l’Edat de Pedra i la de Bronze, competeixen per fer-se forat en la història (mentre que per casualitat inventen el futbol) . Dug i Hognob hauran d’ajudar a la seva tribu, sortejant amb gràcia i astúcia múltiples perills i derrotant al malvat Lord Nooth, per no perdre la seva llar.

TRAILER