Esports als patis de les escoles

Les escoles obren els seus patis com a espais oberts d’ús públic per a que famílies, infants i adolescents els aprofitin fora d’horari escolar, i l’esport és molt protagonista.

Després de cap d’any, els patis escolars de la ciutat s’obren com a espai d’ús públic per a famílies, infants i adolescents. La iniciativa es duu a terme amb l’objeciu d’optimitzar els usos dels centres escolars, potenciant la seva vessant educativa i social. També es pretén donar una alternativa de lleure als infants i joves i les seves famílies en un context segur i de proximitat.

Cada pati escolar obert compta amb un servei de monitoratge que obre i tanca l’espai en els horaris previstos, vetlla pel bon ús de les instal·lacions i procura establir dinàmiques de relació entre els infants i joves. Les activitats que s’hi realitzen són tipus esportiu, artístic i en família, i són gratuïtes i obertes al barri.

Aquesta iniciativa municipal compta amb la implicació dels Districtes municipals i la col·laboració del Consorci d’Educació de Barcelona i de diverses entitats educatives i socials de la ciutat.

Coneix les activitats esportives dels patis oberts:

  • 04/01: ‘Olimpiades en família’ de 12h a 13.30h a l’Escola Ciutat Comtal (Nou Barris)
  • 04/01: ‘Esports col·lectius’ de 12h a 13:30h a l’Escola El Turó (Nou Barris)
  • 05/01: ‘Ioga al Pati’ de 12h a 13.30h a l’Escola Mallorca (Eixample)
  • 05/01: ‘Un matí de jocs de raqueta’ de 12h a 13.30h l’Escola Mercè Rodoreda (Nou Barris)
  • 05/01: ‘Circ en família’ de 12h a 13.30h l’Institut Escola Turó de Roquetes (Nou Barris)
  • 06/01: ‘Maleta de jocs de pilota’ de 12h a 13.30h l’Institut Escola El Til·ler (Sant Andreu)
  • 07/01: ‘Maleta de jocs gegants’ de 12h a 13:30h l’Escola Ferran Sunyer (Eixample)