El Cinema Lliure a la Platja, torna el 28 de juny

Cada dijous, fins el 2 d’agost de 2018.

Cinema Lliure a la Platja és una mostra gratuïta de cinema independent, que es projectarà tots els dijous i algun diumenge, a partir del 28 de juny i fins el 2 d’agost, a la platja de Sant Sebastià, a la Barceloneta. També, es gaudirà d’aquest magnífic esdeveniment els divendres a Badalona (platja de l’Estació) i el Prat de Llobregat (platja del Prat), i els dissabtes a Mataró (platja del Varador). L’horari d’inici serà a partir de les 21:00 h.

Pel que fa a la programació, el dijous 28, s’estrenarà l’edició amb la pel·lícula “Una mujer fantàstica” (2017), dirigida per Sebastián Leilo. Els propers dijous de juliol es projectaran “People that are not me” (2016), dirigida per Hadas Ben Aroya; “Estiu 1993” (2017), dirigida per Carla Simón; “O menino e o mundo” (2013), dirigida per Alê Abreu; i “Patti Cakes” (2017), dirigida per Geremy Jasper.  Finalment, el dia de cloenda, el dijous 2 d’agost, el públic triarà el film que vol veure.

L’entrada és lliure i cada pel·lícula es projectarà en versió original. Quan aquest idioma no sigui el castellà ni català, la pel·lícula estarà subtitulada; quan la pel·lícula sigui espanyola, els subtítols seran en anglès. Tothom pot portar menjar i beguda per poder gaudir de les sessions de cinema.

Podeu consultar tota la programació en el següent enllaç.