El Barcelona Beer Festival ja està aquí

Enguany se celebra a La Farga de l’Hospitalet (Carrer Barcelona, 2).

Durant aquest cap de setmana se celebra el Barcelona Beer Festival, ubicat enguany a La Farga de l’Hospitalet (Carrer Barcelona, 2, L’Hospitalet de Llobregat). Els amants de la cervesa podran escollir entre més de 400 cerveses artesanes, tant nacionals com internacionals.

També estaran habilitades les tradicionals barres llargues amb més de 100 tiradors, on aniran rotant totes les cerveses presents perquè els assistents puguin tastar les que més els hi agradin.

El festival funciona amb got i moneda propis que es podran adquirir als punts de venta. Només es servirà en el got del festival i només es cobrarà amb les monedes del festival. L’entrada al festival inclou got, guia i les primeres dues fitxes. No totes les cerveses valdran igual, dependrà dels costos de producció que s’ha tingut per cada cervesa.

Els amants de la cervesa també trobaran una sèrie de stands que corresponen a col·laboracions amb altres festivals internacionals. L’esdeveniment té programat diferents activitats relacionades amb el món de la cervesa.

El cost de l’entrada d’un dia és de 8€, i inclou l’accés d’un dia, got, guia i 2 fitxes. L’abonament de 3 dies és de 10€, i inclou l’accés els tres dies, got, guia i 2 fitxes i, finalment, existeix la modalitat BBF-Experience, que té un cost de 50€ i inclou l’accés els tres dies, copa degustació, 20 fitxes, samarreta, bossa de tela i compra preferent a les activitats. L’horari de l’esdeveniment és: divendres, de 11h a 23h; dissabte de 11h a 23h; i diumenge de 11h a 21h.