Aquest divendres torna una nova edició de les ‘Nits al Castell’

El teatre, circ, dansa i poesia seran els protagonistes de les jornades.

Les ‘Nits al Castell’ ja estan aquí. Cada divendres de juny, al caure el Sol, el pati d’Armes del Castell de Montjuïc es transformarà en un espai on anar a gaudir de circ, teatre, dansa i poesia, tastar les delícies culinàries de les caravanes ambulants de menjar i gaudir de les vistes nocturnes de la ciutat des de la terrassa del Castell.

La programació

Aquest divendres, 1 de juny, els assistents podran gaudir del Circ Garbuix, a càrrec de l’Ateneu Popular de 9 Barris. L’espectacle començarà a les 21,00h i durarà 1h. L’entrada és gratuïta.

Garbuix és una proposta de l’Ateneu popular de 9 barris: circ contemporani fet a Barcelona. Diversió i poesia. Cinc dones, cinc països, molts idiomes. Rialles i més rialles. Una bicicleta, un pal, verticals, trapezi i pallasses i …., un ós? Passar-ho bé, nosaltres, vosaltres, nens, adults i avis. Cap història. Només energia. Joc i més joc! Gaudiu vingueu d’on vingueu!

Pel que fa al divendres 8, dissabte 9 i diumenge 10 de juny, es celebrarà el Festival Píndoles, a càrrec del microteatre, al Castell. L’accés al Castell serà gratuït, les entrades per veure les obres de microteatre tindran preus entre els 3,5 i els 5€.

Píndoles proposa una experiència teatral única i innovadora composada per un conjunt de microobres de 15 minuts que es representen en diferents espais del Castell, exteriors o interiors, en despatxos o jardins, dalt de la torre o sota la volta del cos de guàrdia, en definitiva en qualsevol espai no convencional teatralment parlant.

El proper divendres 15 de juny, hi haurà dansa urbana amb “Sinestesia” de la companyia Iron Skulls. L’espectacle es celebrarà de 21a 22h i serà gratuït.

Sinestèsia representa un món post-apocalíptic, on a través de la dansa experimental es forma un grup de supervivents i aquest inicia un viatge cap a una zona segura. El Hip-Hop, l’acrobàcia i la dansa contemporània es fusionen per crear un llenguatge on l’humà i l’animal s’uneixen, convidant l’espectador a un joc d’interferències sensorials.

Finalment, el divendres 22 de juny, es celebrarà el Poetry Slam, una competició poètica. L’espectacle es celebrarà de 21a 22h i serà gratuït.

Poetry Slam és una competició poètica àgil i dinàmica que dóna el protagonisme tant als poetes com al públic. Escolta, riu, aplaudeix, emociona’t amb les poesies i la paraules que ompliran, durant una nit, el pati d’armes del Castell.

Serveis de transport públic gratuït

A més, els dies 01, 15 i 22 de juny a partir de les 22h el Castell comptarà amb servei gratuït de bus llançadora fins a Plaça d’Espanya. Pel festival Píndoles, el servei gratuït de bus llançadora funcionarà de la següent manera: els dies 08 i 09 de juny el bus llançadora sortirà de la plaça d’Espanya cap al Castell de 21:30 a 22:30h, i baixarà del Castell a la plaça d’Espanya de 22 a 01h. El dia 10 de juny el servei de llançadora estarà disponible únicament des del Castell de 22 a 00h.