Aquest cap de setmana, Poblenou s’il·lumina com mai

L’accés a tots els espais és gratuït.

En motiu de les festes de Santa Eulàlia, Poblenou celebra per primera vegada el Festival Llum BCN 2018, il·luminant els seus carrers durant les nits d’aquest cap de setmana. Malgrat les incomoditats que hi poden haver per les restriccions en la circulació i l’aparcament a la zona, Poblenou viu la festivitat amb il·lusió i alegria. En total hi ha 47 muntatges lumínics pensats per 35 artistes i estudiants.

Entre l’escenografia més impactant s’hi poden veure làmpades gegants, façanes il·luminades, escenografies i muntatges impactants. La innovació és el protagonista de la festa. L’accés a tots els espais és gratuït.

Llum BCN Poblenou compta amb la participació, com a artista convidada, de la videoartista i creadora quebequesa Monique Savoie, que va fundar la prestigiosa Société des Arts Technologiques (SAT) de Mont-real. La SAT és una fundació pionera, líder en art i noves tecnologies, que ens presenta una selecció de les millors projeccions immersives en 360 graus.

Les podreu veure al domo de l’Espai Familiar, a la cantonada del carrer de Pamplona amb el de Tànger, que dissabte i diumenge també obrirà en horari diürn amb diferents propostes interactives. A més de la SAT, es proposa a les famílies la història d’un robot que surt de la cadena de producció amb una anomalia que el fa capaç d’imaginar i crear, una aplicació per avaluar els coneixements sobre Barcelona, arbres mecànics, gronxadors interactius per crear una performance i un capgròs ben divertit.

Podeu consultar els horaris aquí.