Love it BCN Tour, continua el vòlei platja!

Durant l’hivern, Barcelona té aquest circuit de vòlei platja amb diferents competicions que se celebren en diferents platges barcelonines. Per Reis, arriba la quarta jornada.

Aquest cap de setmana 6 i 7 de gener, se celebra a la Platja del Somorrostro la quarta jornada del circuit Love it BCN Tour de vòlei platja. El circuit Love it BCN Tour consisteix en 7 etapes (d’octubre a abril), que se celebraran en diferents platges de Barcelona i finalitzant el cap de setmana 31 de març i 1 de abril amb la Gran Final del circuit, en què es donaran cita més de 500 equips i més de 1200 jugadors i jugadores en les 84 pistes que s’utilitzaran.

Aquest nou circuit amateur, organitzat per l’associació Love it – Beach Volley, neix amb l’objectiu de consolidar-se dins del panorama nacional, i donar resposta a la creixent demanda de tornejos de vòlei platja a la ciutat de Barcelona, ​​que va molt més enllà de les dates estivals.

Cada etapa del Love it BCN Tour consisteix en 3 campionats (2×2 Masculí, 2×2 Femení i 2×2 Mixt) al llarg de cada cap de setmana, reunint a més de 500 equips en total. Aquests tornejos seran de caràcter benèfic en benefici de l’ONG Sant Quirze pèls Infants. A més, al desembre la prova és especial ja que és en benefici de La Marató de TV3 i també s’afegirà la modalitat 4×4, més familiar.

De cara a recompensar l’esforç dels jugadors es repartiran 1,200 € en premis entre els millors classificats del circuit, a més de regals per part dels seus patrocinadors principals.

 

Les dates i platges de les diferents etapes són les següents:

14-15 d’octubre: Nova Icària

11-12 de novembre: Mar Bella

16-17 de desembre: Nova Icària

6-7 de gener: Somorrostro

10-11 de febrer: Bogatell

10-11 de març: Mar Bella

31 de març-1 d’abril: Nova Icària