El Bàsquet Ateneu Montserrat celebra el 90è aniversari

S’ha creat un nou logotip commemoratiu pensat per l’ocasió.

Avui dilluns, a la sala de plens del Districte de Sants-Montjuïc, ha tingut lloc la Presentació dels actes del 90è aniversari del Bàsquet Ateneu Montserrat (BAM). Durant l’acte s’ha presentat el logo commemoratiu del 90 aniversari, dissenyat pel Daniel Roura, així com el lema escollit: “A Hostafrancs, i tu, i tu, BAM!!!.

A continuació, a la Sala Anselm Cartañá, s’ha inaugurat una exposició de les samarretes que els  jugadors i jugadores del club han fet servir durant aquests 90 anys i d’algunes fotografies històriques on s’hi veuen representades.

El Bàsquet Ateneu Montserrat es va fundar l’any 1928 al barri d’Hostafrancs dins de l’Ateneu Montserrat, actual Escola Joan Pelegrí. Aquesta entitat nonagenària agrupa en l’actualitat a setze equips de bàsquet, una escola de bàsquet, i dos grups de veterans (un masculí i un femení). Del total de 300 practicants, un 35% són dones. Per celebrar el seu bon estat de forma després de nou dècades d’activitat, aquest 2018 duran a terme una activitat de commemoració cada mes.