La Cursa del Castell, una prova nocturna pels amants de l’atletisme

La cursa té un caràcter solidari ja que es donarà 1 euro de cada inscripció al Centre Cruïlla per a la inserció de joves amb risc social.

El Castell de Torre Baró, un edifici protegit com a bé cultural d’interès local que s’aixeca sobre un dels turons més orientals de la carena de Collserola, és l’escenari de la Cursa del Castell que se celebra avui, dissabte 13 de gener. La cursa té un caràcter solidari ja que es donarà 1 euro de cada inscripció al Centre Cruïlla per a la inserció de joves amb risc social.

El tret de sortida es donarà a les 17h al punt de l’Av. Rassos de Peguera,53 amb la zona esportiva Ciutat Meridiana. Els participants podran escollir entre dues distàncies, una d’11 km, i una altra de 17 km. El recorregut està degudament senyalitzat i marcat i en un tram hi haurà un doble avituallament (al quilòmetre 5,8 pels de 11km, i al quilòmetre 13 per a la distància de 17km).

Amb la inscripció a la cursa els corredors i corredores rebran una samarreta tècnica Mizuno i una medalla de ‘finisher’. A més, després de la cursa, es farà una botifarrada i es sortejaran diversos productes entre tots els assistents.