Andrés Iniesta deixa el Barça a final de temporada

Després de 22 anys com a jugador blaugrana, Andrés Iniesta tanca una etapa fonamental en la seva vida professional i ha anunciat que deixarà el Barça a final de temporada. En una roda de prensa, i amb llàgrimes als ulls, Iniesta ha volgut acomiadar-se del públic, els jugadors, la directiva i els periodistes, que l’han aplaudit per donar-li ànims en aquests moments difícils pel futbolista.

“És una decisió molt meditada a nivell personal i familiar. Sé el que significa ser jugador del millor jugador del món i sé l’exigència que demana ser jugador d’aquest equip. Sent honest amb mi mateix i amb el club que m’ho ha donat tot, entenc que la meva etapa aquí acaba aquest any”. Aquestes han estat les seves primeres paraules de la roda de premsa. L’emoció es palpava a l’aire mentre les pronunciava, emocionat i amb la veu tremolosa. I és que Andrés Iniesta ha jugat més de 700 partits a l’equip, guanyant 32 títols.

“Sóc feliç per haver estat tota la meva vida en un club d’elit aquí. Em sento orgullós i en pau amb mi mateix. El meu únic objectiu era triomfar en aquest club i ho vaig aconseguir. No hi ha res que em faci més feliç que això ”

Pel que fa al seu futur ha dit: “Hi ha coses per parlar, per tancar. Són coses diferents. L’única cosa, que sempre he dit que mai competiria contra el meu club. Per tant, qualsevol escenari que no sigui Europa, pot ser. A la fi de temporada ja sabrem quin és el lloc elegit “.