Robert de Niro obre el seu primer hotel de luxe a Barcelona

La cadena hotelera Nobu Hospitality, amb l’actor nord-americà al capdavant, s’associa a Selenta Group per a la creació del nou hotel de luxe a la Torre Catalunya, de Barcelona.

A finals d’any, el restaurant japonès de Rober de Niro i els seus socis obrirà les seves portes.

Robert de Niro està de gira empresarial per Espanya. Després d’haver passat per Eivissa i Marbella (la setmana passada), aquest divendres ha estat a Barcelona per presentar el seu nou projecte empresarial a l’emblemàtic hotel Torre Catalunya, ubicat al costat de l’Estació de Sants.

L’hotel barceloní es converteix així en el quart establiment de Nobu Hospitality a Europa, i el tercer a Espanya. L’actor té com a socis al cuiner Nobuyuki Matsuhisa i al productor Meir Teper, qui gestionarà l’hotel, propietat de Selenta Group, empresa del vicepresident del F.C. Barcelona, Jordi Mestre.

Selenta Group farà una renovació total de l’hotel, invertint 30 milions d’euros, i el convertiran amb el que serà el nou Nobu Hotel de Barcelona, un hotel de luxe i l’establiment insígnia del Grup a Europa. Per la seva part, Nobu serà qui gestioni l’hotel.

La renovació: luxe i innovació amb aire japonès

Pel que fa a la renovació, es durà a terme en dues fases. Durant la primera fase, es renovaran la recepció, els salons, les suites i, sobretot, el nou restaurant japonès, de la planta 23. Aquesta primera fase quedarà culminada a finals d’any, quan s’obrirà a la ciutadania.

Posteriorment, l’arquitecte David Rockwell serà l’encarregat de renovar l’interior de la Torre Catalunya, on el luxe i la innovació seran el fils conductors de totes les estàncies, que tindran les senyals d’identitat d’aire japonès dels Nobu.