El Mobile World Congress seguirà a Barcelona

El congrés mundial, que té contracte fins 2023 amb la ciutat, demana un “entorn estable i segur” per poder garantir la seva viabilitat i continuitat.

El congrés mundial més esperat, el Mobil World Congress, que enguany es celebrarà entre els propers dies 26 de febrer i 1 de març, seguirà lligat a Barcelona per molts anys més. Així ho ha garantitzat avui, dimarts, el conseller delegat de GSMA, John Hoffman, en la presentació de l’esdeveniment. Hoffman ha demanat que, per seguir obtenint els resultats esperats, el congrés necessita un entorn “estable i segur”, fent referència a la inestabilitat política del moment, i que hem de seguir treballant perquè així sigui. Per la seva banda, el responsable de màrqueting del congrés, Michael O’Hara, ha afegit “No som una organització política, som una organització de negocis, i per tant hem de assegurar-nos que tenim un ambient estable. Estem treballant amb les autoritats per tenir-lo en aquesta edició i en les següents”.

En aquesta edició, la 13ª, es preveu l’assistència de més de 108.000 assistents i més de 2.300 expositors procedents d’uns 200 països. Entre els avenços que es presentaran trobem el potencial del 5G, la intel·ligència artificial o la tecnologia en la societat.

Per a aquest any, la patronal estima que es generaran 471 milions d’euros d’impacte econòmic sobre Barcelona i el seu entorn, i que es crearan 13.000 llocs de treball temporals.