Barcelona acollirà a partir de 2021 el saló Integrated Systems Europe (ISE), líder del sector audiovisual

La primera edició a Barcelona de l’ISE se celebrarà del 2 al 5 de febrer de 2021 al recinte de Gran Via, tal com han anunciat els seus responsables.

Del 2 al 5 de febrer de 2021, la ciutat de Barcelona acollirà el saló Integrated Systems Europe (ISE), el principal esdeveniment professional sobre sistemes d’àudio i vídeo (AV). L’esdeveniment es celebrarà a la Fira de Barcelona, i el seu director general, Constantí Serrallonga, ha destacat que “la celebració de l’ISE contribueix a consolidar encara més a la institució firal com un dels principals centres internacionals d’esdeveniments tecnològics. L’ISE encaixa a la perfecció amb l’estratègia de Fira d’apostar per sectors econòmics amb gran potencial de creixement i de projecció internacional”. Serrallonga ha afegit que “disposar d’un actiu com el recinte de Gran Via, afegit a l’experiència i professionalitat de Fira, converteix la institució i la ciutat en una plataforma internacional de negocis de primer nivell que interessa als operadors que aposten pel desenvolupament dels seus esdeveniments”.

En l’acte de presentació hi han participat també l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, la consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Àngels Chacón, així com també els organitzadors: Mike Blackman, director general de Integrated Systems Events; David Labuskes, CEO d’AVIXA; i Tabatha O’Connor, CEO i Global President de CEDIA, els quals s’han mostrat molt satisfets pel pas donat amb l’objectiu de poder continuar la progressió i creixement de l’esdeveniment.

Sector en creixement

El saló, creat l’any 2004, està organitzat per Integrated Systems Event, empresa propietat de les associacions del sector Avixa i CEDIA. Després del gran creixement experimentat en els darrers anys –en la edició de 2018 ha reunit 1.296 expositors i 80.923 assistents– els organitzadors han escollit el recinte de Gran Via com a seu permanent d’aquest gran esdeveniment mundial.

Durant la presentació, el director general de Integrated Systems Events, Mike Blackman, ha afirmat que “durant els últims 18 mesos hem dut a terme una investigació entre expositors i assistents i hem visitat molts recintes arreu d’Europa. Al final, Barcelona va ser la nostra elecció unànime. Fira de Barcelona és una de les principals institucions firals d’Europa, i Gran Via, el recinte que utilitzarem per a ISE, és un dels recintes més grans i moderns del continent. Combina una arquitectura i funcionalitats excepcionals en 8 pavellons i 200.000 metres quadrats. De fet, la nostra investigació va revelar que Barcelona era la destinació preferida per la gastronomia, l’entreteniment, i els hotels i l’allotjament. Així que crec que estem en bones mans i amb aquest anunci d’avui els nostres expositors i assistents poden planificar amb confiança”.